Overslaan en naar de inhoud gaan

Carnavalsvereniging wil clubkas spekken met hagelslag

Geplaatst opmaandag 4 februari 2019 - 14:27

In Stein kan de boterham deze carnavalsperiode ook in het rood, geel en groen worden belegd.

Carnavalsvereniging De Flierefluiters in Stein is speciaal voor de vastelaovend op de proppen gekomen met carnavalshagelslag.

Fietsenwinkel
Het broodbeleg is bij verschillende winkels in de regio te krijgen, waaronder een fietsenwinkel in Stein en bij een snackwagen in Urmond. Ook gebruikt een koffiezaak in Elsloo de onnatuurlijk gekleurde hagelslag verder om kopjes luxekoffie van te versieren.

De opbrengst van de hagelslag komt ten goede aan de kas van de carnavalsvereniging.

In Meers is alvast begonnen om de vastelaoveshagelslag tot een volwaardige social-media challenge te maken.

CV De Koeleköp
De mannen van CV de Koeleköp uit Meers hebben een eigen variant op de challenge gemaakt. In plaats van gekleurde hagelslag gebruiken zij een zak kolen. De carnavalsvereniging heeft dat Measer koaleboer oetdaging genoemd.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen