L1mburg Centraal: debat over spionage-affaire Maastricht

De Maastrichtse spionagekwestie, een moordzaak onderbroken na gooien van schoen, de nieuwe carnavalsposter en meer Limburgs nieuws...

Dit is de nieuwe Limburgse carnavalsposter

De nieuwe carnavalsposter is dinsdagmiddag gepresenteerd in het Glaspaleis in Heerlen.

Nieuwe Limburgse carnavalsposter is er

De carnavalsposter 2017 is dinsdag gepresenteerd in het Limburgs Schutterij Museum in Steyl. Hij is ontworpen door kunstenaar Sjer Jacobs.

Kritiek op 'trieste' carnavalsposter is niet mals

De dinsdag onthulde carnavalsposter is weinig positief ontvangen. Op sociale media was de kritiek niet mals. Grote gemene deler: te triest en waarom Comic Sans?

De week in beeld: De loverboy, afscheid Ricksen en sneeuw

De laatste week van januari stond in het teken van de loverboy-zaak in Valkenburg. Ook zorgde sneeuw voor een witte wereld en gladde wegen.

Wijnand Thönissen maakt Vastelaovendposter 2015

De 10e poster Vastelaovend in Limburg is gemaakt door kunstenaar Wijnand Thönissen uit Ool. De poster is dinsdagmiddag in zijn woonplaats gepresenteerd.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!