Overslaan en naar de inhoud gaan

Carnavalspakjes te zien bij openingsceremonie Songfestival

Geplaatst opmaandag 9 mei 2022 - 15:00

De delegatie van de Georgische inzending voor het Eurovisie Songfestival liep zondagmiddag in carnavalspakjes van Venrayse makelij over de turquoise loper.

De kleding is namelijk gemaakt door feestwinkel Thetru in Venray. De pakjes zijn tijdens de vastelaovend ook geregeld te zien in het Limburgse straatbeeld.

Openingsceremonie
De heren van de band Circus Mircus uit Georgiƫ droegen verschillende jasjes met de kleuren, goud, rood, zwart en grijs, zo was te zien tijdens de openingsceremonie van het Eurovisie Songfestival. De carnavalswinkel is dan ook erg trots, zo laat ze weten op sociale media.

Ook tijdens optreden?
Of Circus Mircus ook tijdens hun optreden op het Songfestival in Turijn de Venrayse carnavalspakjes draagt, is niet met zekerheid te zeggen. Getuige deze clip van hun repetitie, lijkt het er niet op. Al hebben deze pakken ook een hoog carnavalsgehalte...

Eurovisie Songfestival
Het Eurovisie Songfestival gaat deze week van start. Op dinsdag en donderdag zijn de twee halve finales te zien. Op zaterdag zullen de beste acts van die twee dagen strijden om de winst. S10 vertegenwoordigt Nederland en zij zal dinsdag in de halve finale optreden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen