Overslaan en naar de inhoud gaan

Carnavalsoptocht in Jabeek erg vroeg dit jaar

Geplaatst opdinsdag 2 januari 2018 - 9:10

De carnavalsoptocht van Jabeek wordt dit jaar niet op carnavalsdinsdag gehouden, maar op 27 januari, omdat er steeds minder mensen komen kijken.

Volgens LOO-tv heeft de organiserende carnavalsvereniging de Appelkitsjkes besloten om de optocht twee weken naar voren te halen omdat niet alleen de publieke belangstelling minder wordt, maar ook de inkomsten dalen.

Karakter
Of de wijziging een vast karakter krijgt is nog afhankelijk van een evaluatie. "Je mag er van uit gaan dat als het een succes is, we zeker zullen overwegen om het zo te laten," zegt de organisatie tegen LOO-tv. Als deze poging het carnaval voor Jabeek te behouden niet aanslaat bij het publiek dan is de toekomst erg onzeker.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen