Overslaan en naar de inhoud gaan

Carnavalskoorts is het grootst in Venlo en Venray

Geplaatst opvrijdag 6 februari 2015 - 10:35

Venlo en Venray zijn in de ban van carnaval. De inwoners van de twee gemeenten zoeken het meest online naar carnavalskleding.

Dat blijkt uit de carnavalsindex van website beslist.nl.

Venlo en Venray
Venlo is de onbetwiste koploper als het gaat om het zoeken naar carnavalspakken, op de voet gevolgd door Venray. Beslist.nl komt tot die uitkomst door te kijken uit welke plaatsen de mensen komen die de afgelopen weken op hun website naar carnavalskleding zochten. Door die cijfers af te zetten tegen het aantal inwoners per plaats kwam Venlo als winnaar uit de bus.

Limburgse hoogvliegers
Na Venlo en Venray is Geleen de derde Limburgse plaats op de ranglijst. Met een zevende plek moet Geleen wel een aantal Brabantse carnavalsgekke steden en dorpen voorlaten. Andere Limburgse steden waarvan de inwoners fervent naar carnavalskleding zoeken zijn Maastricht (15), Heerlen (21), Kerkrade (24) en Brunssum (30). In totaal werd er de afgelopen weken al meer dan een half miljoen keer naar carnavalskleding gezocht via beslist.nl.

Foto: beslist.nl
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Rustige carnaval in Limburgse ziekenhuizen
Wethouders luiden noodklok over aanhoudende bezuinigingen
Fors meer inbraken in Mijnstreek tijdens carnaval
Laatste stuiptrekkingen carnaval met Halfvastentochten
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen