Overslaan en naar de inhoud gaan

Carnavaleske Elfsteden-roeitocht in Maastricht

Geplaatst opvrijdag 10 februari 2017 - 21:00

De Maastrichtse Watersport Club (MWC) is vrijdagavond gestart met een carnavaleske Elfsteden-roeitocht.

Het evenement vindt niet plaats op het water, maar op fitnessapparatuur in het clubhuis aan de Hoge Kanaaldijk in Maastricht. De Elfstedentocht is 240 kilometer lang en eindigt op zaterdagmiddag rond 16:00 uur.

Carnavalsmuziek
De
roeiteams zijn verkleed en in het clubhuis is continu carnavalsmuziek te horen. De kantine is de hele nacht geopend en vrij toegankelijk.

Goede doel
Tijdens de Elfstedentocht wordt door de jeugdleden geld opgehaald voor het Jeugdsportfonds, dat daarmee kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben, toch in de gelegenheid stelt om te kunnen sporten. De prijzen worden zaterdagmiddag uitgereikt door Stadsprins Jerome I en de coördinator van het Jeugdsportfonds Limburg, Kim Wijnants.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Groep met oud-mariniers roeit naar Londen
Protocol voor carnavalskarren Maastricht
Het publiek tijdens de LVK-finale van 2011
LVK waarschuwt artiesten voor oplichter
Odin Wijnhoven stadsprins van Maastricht
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen