Vastelaovesseizoen: topdrukte bij Limburgse muziekstudio's

Het is topdrukte bij de Limburgse muziekstudio's. Dat heeft alles te maken met de 11devande11de, de start van het vastelaovesseizoen.

Surivalvideo: tips om nat pak bij 11devande11de te voorkomen

De weersvooruitzichten voor de 11devande11de aanstaande zondag zijn ongunstig, maar wij geven 11 tips om een nat pak te voorkomen!

Bjorn en Mieke beleven topjaar na tweede plek LVK

Bjorn en Mieke werden afgelopen jaar tweede bij het LVK, maar achteraf gezien kunnen zij de absolute winnaar genoemd worden.

Venlo betaalt 20.000 euro mee aan docu prins Lex Uiting

De gemeente Venlo wil 20.000 euro bijdragen aan de documentaire 'Nao 't Zuuje' over stadsprins Lex Uiting.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV