Overslaan en naar de inhoud gaan

Carnaval in coronatijd: de Sjtasiefestasie nu en toen

Geplaatst opzaterdag 13 februari 2021 - 21:36

Een beetje vastelaovesvierder heeft normaalgesproken een druk schema op carnavalszaterdag: de dag begint in Venlo met de BBBZ, om vervolgens per trein af te zakken naar Roermond voor de Sjtasiefestatie.

Een vol plein zoals hier in 2019 zien we dit jaar niet:

Maar het Roermondse Stationsplein waar eerder al de11devande11de niet door ging, ligt er ook nu stil bij, net als de Markt in het centrum van Roermond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen