Video: Prins Lex Uiting van Venlo zwaait af

De bekendste carnavalsprins van Limburg, Lex Uiting, neemt zaterdagavond afscheid als stadsprins van Venlo.

Vondst ring 11devande11de massaal gedeeld op Facebook

Een Facebook-post over een gevonden ring heeft bijna 7000 reacties opgeleverd. Ivo Nouwen deed de vondst afgelopen zaterdag op het Vrijthof in Maastricht tijdens de elfde van de elfde.

Ring gevonden in afval 11devande11de: wie is Mick?

Drinken, hossen en loszittende ringen zijn geen goede combinatie. Dat bleek ook zaterdag weer eens, toen tussen de platgetrapte bierbekers en verregende confetti van de 11devande11de op het Vrijthof in Maastricht een ring werd gevonden.

Volgepakt Vrijthof afgesloten voor carnavalsvierders

Het Vrijthof in Maastricht is vol. Er kan niemand meer bij, laat de gemeente Maastricht weten.

Overal in Limburg feest voor 11devande11de

Op het Vrijthof in Maastricht is om 11:11 uur het carnavalsseizoen officieel van start gegaan.

Bijzondere en emotionele 11devande11de voor Beppie Kraft

De 11devande11de wordt zaterdag een bijzonder en tegelijkertijd emotioneel optreden voor Beppie Kraft. Haar ongeneeslijk zieke man Pierre wordt dan 75 jaar. Desalniettemin zal ze toch op het podium staan.

Heerlen en Roermond trappen carnavalsseizoen af

Duizenden mensen openen vrijdagavond in Heerlen en Roermond het nieuwe carnavalsseizoen.

Bufferzone moet 11devande11de in goede banen leiden

Bij de 11devande11de in Maastricht wordt zaterdag gebruik gemaakt van een bufferzone.

Nat begin 11devande11de

Het wordt komende zaterdag op de 11de van de 11de naar verwachting in de ochtend en tijdens het eerste deel van de middag regenachtig.

Video: topdrukte bij studio aan vooravond carnavalsseizoen

Het is topdrukte bij studio Marlstone Music in Ulestraten. De opening van het carnavalsseizoen nadert en veel artiesten willen dan graag een nieuw nummer presenteren.

Uit eigen keuken
Uitgelicht
Tijd voor Toen is terug!

Tijd voor iets nieuws. Of beter gezegd: iets ouds! Tijd voor Toen is terug, iedere maandag en donderdag een nieuwe aflevering exclusief op L1.nl. Met prachtige beelden uit de rijke Limburgse historie.

Bekijk hier Tijd voor Toen
Uitgelicht
Jouw favoriete liedje in ruil voor jouw actie of donatie

Doe mee met de actie 'L1 Samen voor de Voedselbank'! Van 11 t/m 21 december zetten alle medewerkers van L1 zich weer in om, samen met bedrijven, verenigingen en inwoners van Limburg, zoveel mogelijk voedselpakketten met langhoudbare producten in te zamelen. Help jij mee? Bedenk zelf een actie en meld deze aan op onze website of doneer online een voedselpakket. Makkelijker kan bijna niet... Als dank voor jouw hulp mag je vervolgens ook een verzoekplaatje aanvragen. De dj's van L1 draaien jouw favoriete liedje met plezier!

Meld hier jouw actie voor de voedselbank aan
Uitgelicht
Haal de beste buuttes bij je in huis!

In aanloop naar het 55-jarig jubileum van de Limburgse Vereniging van Karnavalsartiesten (LVKA) is deze nieuwe dvd van de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen gemaakt.
In samenwerking met L1 is een dvd samengesteld met daarop de winnende buuttes van de jaren 2010, 2011 en 2012 (met o.a. Fer Naus, Harold Schroijen, Har Daniels en Ger Frenken).
Een DVD mét lachgarantie!

Bestel nu de DVD in de L1 Shop
Uitgelicht
AvondGasten, de talkshow van Limburg

Iedere werkdag met sprankelende gasten aan tafel en verslaggevers in de provincie. Over politiek, sport, kunst, cultuur, economie en maatschappelijke onderwerpen. AvondGasten is om 17:55 live op L1 TV en wordt herhaald om 20:55 en 22:55 uur.
Presentatie: Fabienne Nijsten, Sanders Kleikers en Kirsten Paulus

AvondGasten, elke werkdag op L1 TV
Uitgelicht
Doneer online een voedselpakket

Ook dit jaar kun je weer online een voedselbankpakket doneren in het kader van de actie 'L1, Samen voor de Voedselbank'. Door online te doneren kunnen er producten worden gekocht voor de Voedselbanken in Limburg. Hiermee help je maar liefst 6000 Limburgers! Je kunt kiezen tussen 3 online pakketten van €10, €25 en €100.

Doneer hier uw online voedselpakket