Overslaan en naar de inhoud gaan

Carlos Santana terug naar Bospop in Weert

Geplaatst opdinsdag 26 januari 2016 - 6:00

Carlos Santana komt terug naar Bospop. De gitaarvirtuoos is de belangrijkste naam op het affiche van het tweedaagse popfestival in Weert. De organisatie van het muziekevenement kondigde dinsdag zijn komst aan.

Santana en zijn latinrockband spelen zondag 10 juli op Bospop. Opmerkelijk genoeg niet als afsluiter van het festival, maar als voorlaatste act. Een keuze die het management van de muzikant van Mexicaanse afkomst bewust bedongen heeft in het contract.

Terrein verlaten
Santana ziet af van de felbegeerde plek op het programma om te voorkomen dat bezoekers bijvoorbeeld het festivalterrein al eerder verlaten terwijl hij dan nog met zijn show op de bühne bezig is.

Jongere uitstraling
De organisatie schuift daarom de populaire Nederlandse rockband Kensington door als afsluiter van de 36e editie. Die keuze is ingegeven is door de noodzakelijke wens van de Stichting Bospop om het festival enigszins een jongere uitstraling te geven.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Recordaantal verkochte tickets lonkt voor Bospop
Elvis Costello speelt op Bospop
Druk festivalweekend in Limburg
festivalbandje
Bospop redt kleine broer Raadpop
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten