Overslaan en naar de inhoud gaan

Carlos Santana terug naar Bospop in Weert

Geplaatst opdinsdag 26 januari 2016 - 6:00

Carlos Santana komt terug naar Bospop. De gitaarvirtuoos is de belangrijkste naam op het affiche van het tweedaagse popfestival in Weert. De organisatie van het muziekevenement kondigde dinsdag zijn komst aan.

Santana en zijn latinrockband spelen zondag 10 juli op Bospop. Opmerkelijk genoeg niet als afsluiter van het festival, maar als voorlaatste act. Een keuze die het management van de muzikant van Mexicaanse afkomst bewust bedongen heeft in het contract.

Terrein verlaten
Santana ziet af van de felbegeerde plek op het programma om te voorkomen dat bezoekers bijvoorbeeld het festivalterrein al eerder verlaten terwijl hij dan nog met zijn show op de b├╝hne bezig is.

Jongere uitstraling
De organisatie schuift daarom de populaire Nederlandse rockband Kensington door als afsluiter van de 36e editie. Die keuze is ingegeven is door de noodzakelijke wens van de Stichting Bospop om het festival enigszins een jongere uitstraling te geven.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Recordaantal verkochte tickets lonkt voor Bospop
Bospop
Gedonder Bospop: bestuursleden willen mediator
Elvis Costello speelt op Bospop
Druk festivalweekend in Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen