Overslaan en naar de inhoud gaan

Carlos Santana terug naar Bospop in Weert

Geplaatst opdinsdag 26 januari 2016 - 6:00

Carlos Santana komt terug naar Bospop. De gitaarvirtuoos is de belangrijkste naam op het affiche van het tweedaagse popfestival in Weert. De organisatie van het muziekevenement kondigde dinsdag zijn komst aan.

Santana en zijn latinrockband spelen zondag 10 juli op Bospop. Opmerkelijk genoeg niet als afsluiter van het festival, maar als voorlaatste act. Een keuze die het management van de muzikant van Mexicaanse afkomst bewust bedongen heeft in het contract.

Terrein verlaten
Santana ziet af van de felbegeerde plek op het programma om te voorkomen dat bezoekers bijvoorbeeld het festivalterrein al eerder verlaten terwijl hij dan nog met zijn show op de bühne bezig is.

Jongere uitstraling
De organisatie schuift daarom de populaire Nederlandse rockband Kensington door als afsluiter van de 36e editie. Die keuze is ingegeven is door de noodzakelijke wens van de Stichting Bospop om het festival enigszins een jongere uitstraling te geven.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Recordaantal verkochte tickets lonkt voor Bospop
Bospop
Gedonder Bospop: bestuursleden willen mediator
Geen Sinéad O’Connor, wel Skunk Anansie op Bospop
Elvis Costello speelt op Bospop
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen