ANP-352199934

Duel Verstappen-Sainz krijgt een vervolg in de top

Max Verstappen weet dat hij vanaf het volgende seizoen met Carlos Sainz te maken krijgt in de voorste gelederen van de Formule 1. Een oude rivaliteit wordt daarmee nieuw leven ingeblazen.

ANP-410526814
Formule 1: Sainz naar Ferrari, Ricciardo naar McLaren

De Formule 1-rijderscarrousel voor 2021 draait al op volle toeren vóórdat het jaar 2020 achter de rug is. Daniel Ricciardo en Carlos Sainz zijn de hoofdrolspelers.

Verstappen crasht opnieuw na beuk Alonso

Max Verstappen is na amper een ronde te hebben gereden al klaar in de Grand Prix van Oostenrijk.

'Muiterij bij Red Bull: Sainz wil Verstappen wippen'

Het gerucht dat Max Verstappen overstapt naar Ferrari, is vermoedelijk verspreid door zijn Red Bull-collega Carlos Sainz.

ANP
Overstap van Verstappen naar Red Bull viel Sainz zwaar

Formule 1-coureur Carlos Sainz had moeite met de overstap van Max Verstappen naar Red Bull.

Verstappen nadrukkelijk in beeld voor stoeltje Red Bull

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner heeft aangegeven dat hij voor de rijdersbezetting van 2017 zal kiezen uit de vier coureurs die momenteel onder contract staan bij Red Bull.

Max leert langzaam te rijden... op een grasmaaier

Normaal scheurt Max Verstappen met dik 300 kilometer per uur over de weg, maar voor het goede doel moet hij leren om langzaam te rijden.

Max Verstappen klaar voor eerste meters in nieuwe bolide

Max Verstappen is klaar om aan de slag te gaan in zijn vlamnieuwe bolide. Dinsdag neemt hij plaats in de Toro Rosso STR11.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten