ANP-352199934

Duel Verstappen-Sainz krijgt een vervolg in de top

Max Verstappen weet dat hij vanaf het volgende seizoen met Carlos Sainz te maken krijgt in de voorste gelederen van de Formule 1. Een oude rivaliteit wordt daarmee nieuw leven ingeblazen.

ANP-410526814
Formule 1: Sainz naar Ferrari, Ricciardo naar McLaren

De Formule 1-rijderscarrousel voor 2021 draait al op volle toeren vóórdat het jaar 2020 achter de rug is. Daniel Ricciardo en Carlos Sainz zijn de hoofdrolspelers.

Verstappen crasht opnieuw na beuk Alonso

Max Verstappen is na amper een ronde te hebben gereden al klaar in de Grand Prix van Oostenrijk.

'Muiterij bij Red Bull: Sainz wil Verstappen wippen'

Het gerucht dat Max Verstappen overstapt naar Ferrari, is vermoedelijk verspreid door zijn Red Bull-collega Carlos Sainz.

ANP
Overstap van Verstappen naar Red Bull viel Sainz zwaar

Formule 1-coureur Carlos Sainz had moeite met de overstap van Max Verstappen naar Red Bull.

Verstappen nadrukkelijk in beeld voor stoeltje Red Bull

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner heeft aangegeven dat hij voor de rijdersbezetting van 2017 zal kiezen uit de vier coureurs die momenteel onder contract staan bij Red Bull.

Max leert langzaam te rijden... op een grasmaaier

Normaal scheurt Max Verstappen met dik 300 kilometer per uur over de weg, maar voor het goede doel moet hij leren om langzaam te rijden.

Max Verstappen klaar voor eerste meters in nieuwe bolide

Max Verstappen is klaar om aan de slag te gaan in zijn vlamnieuwe bolide. Dinsdag neemt hij plaats in de Toro Rosso STR11.

Wachten in Texas: Verstappen senior kruipt in Torro Rosso

Het slechte weer speelt de Grand Prix van de Verenigde Staten flink parten. Maar het is niet alleen maar kommer en kwel in de pits.

Teamgenoot Max Verstappen van start in Sotsji

De Spaanse formule 1-coureur Carlos Sainz, teamgenoot van Max Verstappen, kan zondag starten in de Grote Prijs van Rusland.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV