Verstappen crasht opnieuw na beuk Alonso

Max Verstappen is na amper een ronde te hebben gereden al klaar in de Grand Prix van Oostenrijk.

'Muiterij bij Red Bull: Sainz wil Verstappen wippen'

Het gerucht dat Max Verstappen overstapt naar Ferrari, is vermoedelijk verspreid door zijn Red Bull-collega Carlos Sainz.

ANP
Overstap van Verstappen naar Red Bull viel Sainz zwaar

Formule 1-coureur Carlos Sainz had moeite met de overstap van Max Verstappen naar Red Bull.

Verstappen nadrukkelijk in beeld voor stoeltje Red Bull

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner heeft aangegeven dat hij voor de rijdersbezetting van 2017 zal kiezen uit de vier coureurs die momenteel onder contract staan bij Red Bull.

Max leert langzaam te rijden... op een grasmaaier

Normaal scheurt Max Verstappen met dik 300 kilometer per uur over de weg, maar voor het goede doel moet hij leren om langzaam te rijden.

Max Verstappen klaar voor eerste meters in nieuwe bolide

Max Verstappen is klaar om aan de slag te gaan in zijn vlamnieuwe bolide. Dinsdag neemt hij plaats in de Toro Rosso STR11.

Wachten in Texas: Verstappen senior kruipt in Torro Rosso

Het slechte weer speelt de Grand Prix van de Verenigde Staten flink parten. Maar het is niet alleen maar kommer en kwel in de pits.

Teamgenoot Max Verstappen van start in Sotsji

De Spaanse formule 1-coureur Carlos Sainz, teamgenoot van Max Verstappen, kan zondag starten in de Grote Prijs van Rusland.

Teamgenoot Verstappen wil ondanks crash starten in Sotsji

Formule 1-coureur Carlos Sainz wil zondag gewoon starten in de Grand Prix van Rusland na zijn zware crash zaterdag in de laatste vrije training op het circuit van Sotsji.

Training Sotsji afgebroken na crash teamgenoot Verstappen

De derde vrije training voor de Grand Prix van Rusland is zaterdag na ruim een half uur afgebroken vanwege een zware crash van Carlos Sainz, teamgenoot van Max Verstappen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!