Politie heeft enkelbandknipper Carlo R. te pakken

De vluchtpoging van Carlo R. (30) heeft amper twee weken geduurd. Hij is maandagmorgen opgepakt in een woning in Maastricht, in dezelfde omgeving als waar een deel van zijn familie woont.

Familie ontsnapte Carlo: 'Justitie op fout spoor'

De familie van de ontsnapte crimineel Carlo R. (30) staat pal achter hem. "Wij willen gerechtigheid, net als de nabestaanden van het slachtoffer."

Veroordeelden op de vlucht: 'Wat een dom land'

In één week vluchtten twee criminelen, samen goed voor bijna 25 jaar cel, na het horen van hun straf. Justitie heeft het duo vooralsnog niet in de kraag gevat en dat levert een storm aan kritiek op.

Veroordeelde shishamoord knipt enkelband door en vlucht

Heerlenaar Carlo R. (30) is op de vlucht voor politie en justitie. De man werd vorige week veroordeeld tot veertien jaar cel voor zijn rol in de zogenoemde shishamoord, waarbij Hafed Merkikou (29) om het leven kwam.

Verdachten fatale overval wijzen naar elkaar: 'Boutnek'

Twee verdachten in de zaak rondom de dood van Hafed Merkikou (29) zijn elkaar maandag, zij het figuurlijk, in de haren gevlogen.

Verhaal schutter 'shishamoord' wankelt na camerabeelden

De rechtbank heeft donderdagmiddag camerabeelden getoond van de nacht dat Hafed Merkikou (29) werd doodgeschoten. Die beelden tonen een ander verhaal dan dat van de schutter.

Verdachte shishamoord: 'Zelf met de dood bedreigd'

Een verrassende wending in de zaak van de doodgeschoten Hafed Merikou (29). Verdachte Carlo R. claimt zelf met de dood te worden bedreigd.

'Shishamoord-trio' voor de rechter: justitie aan zet

De drie mannen die worden verdacht van het doodschieten van Hafed Merkikou (29) in Geleen, verschijnen dinsdag voor de rechter.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!