Politie heeft enkelbandknipper Carlo R. te pakken

De vluchtpoging van Carlo R. (30) heeft amper twee weken geduurd. Hij is maandagmorgen opgepakt in een woning in Maastricht, in dezelfde omgeving als waar een deel van zijn familie woont.

Familie ontsnapte Carlo: 'Justitie op fout spoor'

De familie van de ontsnapte crimineel Carlo R. (30) staat pal achter hem. "Wij willen gerechtigheid, net als de nabestaanden van het slachtoffer."

Veroordeelden op de vlucht: 'Wat een dom land'

In één week vluchtten twee criminelen, samen goed voor bijna 25 jaar cel, na het horen van hun straf. Justitie heeft het duo vooralsnog niet in de kraag gevat en dat levert een storm aan kritiek op.

Veroordeelde shishamoord knipt enkelband door en vlucht

Heerlenaar Carlo R. (30) is op de vlucht voor politie en justitie. De man werd vorige week veroordeeld tot veertien jaar cel voor zijn rol in de zogenoemde shishamoord, waarbij Hafed Merkikou (29) om het leven kwam.

Verdachten fatale overval wijzen naar elkaar: 'Boutnek'

Twee verdachten in de zaak rondom de dood van Hafed Merkikou (29) zijn elkaar maandag, zij het figuurlijk, in de haren gevlogen.

Verhaal schutter 'shishamoord' wankelt na camerabeelden

De rechtbank heeft donderdagmiddag camerabeelden getoond van de nacht dat Hafed Merkikou (29) werd doodgeschoten. Die beelden tonen een ander verhaal dan dat van de schutter.

Verdachte shishamoord: 'Zelf met de dood bedreigd'

Een verrassende wending in de zaak van de doodgeschoten Hafed Merikou (29). Verdachte Carlo R. claimt zelf met de dood te worden bedreigd.

'Shishamoord-trio' voor de rechter: justitie aan zet

De drie mannen die worden verdacht van het doodschieten van Hafed Merkikou (29) in Geleen, verschijnen dinsdag voor de rechter.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts