Video: Limburgse leerlingen krijgen les van Carlo Boszhard

Leerlingen van basisschool St. Laurentius in Swartbroek hadden een bijzondere leraar donderdag. Presentator Carlo Boszhard gaf de kinderen een musicalles.

Veel kritiek op Verstappen-imitatie in TV kantine

Normaal gesproken krijgt Carlo Boszhard vooral veel lof voor zijn imitaties. In het geval van Max Verstappen pakte dat zaterdagavond iets minder goed uit.

Carlo over TV Kantine: Chantal kan Irene niet vervangen

Met de overstap van Irene Moors naar SBS6 komt ook de toekomst van het populaire TV Kantine in de knel. En Carlo Boszhard ziet niets in Chantal Janzen als vervanger.

Chantal Janzen vervangt Irene Moors naast Carlo Boszhard

Ze leken een onafscheidelijk duo. Carlo Boszhard en Irene Moors. Nu Moors heeft aangegeven op zondagmiddag te stoppen, neemt Chantal Janzen haar plek over.

Bekend Nederland maakt zich op voor bruiloft Chantal Janzen

Chantal Janzen trouwt maandag in Londen en daarvoor is een karrevracht aan bekende Nederlanders uitgenodigd.

Collega's geloven in Chantal Janzen

De collega's van Chantal Janzen hebben er vertrouwen in dat de Tegelse het gaat maken als presentatrice in Duitsland.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!