Gouvernement Provinciale Staten Provincie Limburg Provincie Bestuur Maastricht

'Provinciebestuur moet werk maken van klimaatbeleid'

Heel wat partijen in het Limburgs Parlement willen dat het nieuwe provinciebestuur meer werk maakt van het beleid op het gebied van klimaat en duurzame energie.

Provincie test elektrisch rijden met tweedehands Tesla

Met de Tesla waar gedeputeerde Carla Brugman in rond wordt gereden, wil de provincie Limburg de haalbaarheid van een elektrische dienstauto testen.

Veel kritiek op dure nieuwe dienstauto gedeputeerde

Gedeputeerde Carla Brugman van Energie, Natuur en Openbaar Vervoer krijgt op Twitter veel verontwaardigde reacties op haar nieuwe dienstauto: een Tesla S75.

Lijsttrekker ontkent afrekencultuur bij GroenLinks

"Het royement van de nieuwe kandidaat-gedeputeerde Carla Brugman heeft niets te maken met de persoon Carla, maar alles met haar functie."

Brugman hield al rekening met royement

Beoogd gedeputeerde Carla Brugman zegt er rekening mee te hebben gehouden dat het provinciaal bestuur van GroenLinks Limburg haar wil laten royeren.

GroenLinks: verzoek om royement 'geen moeilijk besluit'

Voorzitter Anita Hartholt van GroenLinks-Limburg zegt dat het besluit van het provinciaal bestuur om beoogd gedeputeerde Carla Brugman voor te dragen voor royement 'niet moeilijk' is geweest.

GroenLinks wil Carla Brugman uit partij zetten na collegezetel

GroenLinks Limburg wil Carla Brugman royeren nadat bekend is geworden dat zij een van de zeven gedeputeerden wordt.

GroenLinks ontsteld over collegezetel Carla Brugman

GroenLinks laat weten geen enkele steun te geven aan het nieuwe, extraparlementaire college van gedeputeerden in Limburg.

Cees Moison keert terug als Statenlid

Cees Moison uit Roermond wordt vrijdag geïnstalleerd als nieuw Statenlid.

Statenlid Brugman worstelde met besluit om te stoppen

Carla Brugman noemt haar besluit om te stoppen als Statenlid voor GroenLinks een worsteling.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!