Overslaan en naar de inhoud gaan

Carillonconcert voor hulpverleners in Venlo

Geplaatst opzaterdag 17 juli 2021 - 11:05

Het geklots van het Maaswater in Venlo wordt zaterdag overstemd door twee carillonconcerten.

De concerten om 12:00 uur en 19:30 uur stonden al gepland. Na overleg of het wel passend zou zijn, is besloten het optreden toch door te laten gaan om hulpverleners en gedupeerden een hart onder de riem te steken.

Het eerste concert om 12:00 uur wordt volgens de organisatoren een 'rustig en ingetogen carillonconcert' van beiaardier Roel Smits. Om 19:30 geven de Belgische Jasper Depraetere en Merel Van Hemelryck een duet met hun cello en carillon.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen