caravanmoord stacaravan Sevenum Ewa P. Poolse

Poolse langer in cel voor doodsteken van ex-partner

Een 33-jarige vrouw uit Polen is woensdag in hoger beroep veroordeeld tot een celstraf van 11,5 jaar voor het neersteken van haar ex-partner in zijn stacaravan in Sevenum.

Moord Meerlo caravan 't Karrewiel (24 januari 2019)
Veertien jaar cel voor 'caravanmoord'

Oud-militair Patrick de B. is door de rechtbank veroordeeld tot veertien jaar cel voor de moord op Ramon Linders. De zaak staat ook bekend als de 'caravanmoord'.

Moord Meerlo
Justitie wil 14 jaar cel voor oud-militair na 'caravanmoord'

Het doden van Ramon Linders (43) moet resulteren in een celstraf van veertien jaar, als het aan justitie ligt. Oud-militair Patrick de B. (39) claimt dat hij uit zelfverdediging handelde toen hij Ramon wurgde en daarna diens caravan in brand stak.

Negen jaar gevangenisstraf voor caravanmoord

De Poolse Ewa P. is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 9 jaar. Dit omdat de 29-jarige vrouw haar ex met een mes om het leven heeft gebracht in een stacaravan in Sevenum.

Reconstructie caravanmoord Sevenum achter gesloten deuren

De reconstructie van de dodelijke steekpartij in een caravan in Sevenum vindt achter gesloten deuren plaats.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten