Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Caravandief na wilde achtervolging aan de kant gezet

Geplaatst opwoensdag 11 juli 2018 - 13:47

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een caravandief in Venray aan de kant gezet. Dat gebeurde na een wilde achtervolging.

De dief had eerder die nacht een caravan gestolen aan Alexander van Parmastraat in Venlo, zo schrijft de politie op Facebook.

Laadbak
Na de melding werden er extra politiepatrouilles opgetrommeld om uit te kijken naar de gestolen caravan. Op de A73 zagen agenten de gestolen sleurhut achterop de laadbak van een busje staan. Daarop werd de achtervolging ingezet.

Handboeien
De caravandief probeerde de politie af te schudden. Uiteindelijk wisten de agenten de man in Venray langs de kant te zetten. Hij werd ter plekke in de boeien geslagen. De man bleek niet alleen een caravan gestolen te hebben. Het busje waar hij in reed, was ook gestolen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen