Overslaan en naar de inhoud gaan

Caravanbrand slaat over naar schuur met duikcilinders

Geplaatst opzondag 14 april 2019 - 8:32

Een caravan heeft zondagochtend vlam gevat in Gennep. De brand sloeg over naar een auto en een schuur waarin duikcilinders zijn opgeslagen.

De brandweer werd rond 8:10 uur gealarmeerd voor de brand op de Stiemensweg.

Gevaar
De brandweer kon het gevaar van de situatie moeilijk inschatten. Daardoor werd het vuur op afstand geblust. In de schuur staat een container waarin duikcilinders staan opgeslagen. Volgens de brandweer zit er een bepaald gas in de cilinders, maar of er sprake was van ontploffingsgevaar kon de woordvoerder niet zeggen.

Waterkanon
De brandweer heeft volgens een correspondent een waterkanon ingezet. Hiermee werd de brand snel onder controle gebracht.

Er raakte niemand gewond.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen