stock caravan camping

Caravan steeds meer in trek bij jonge Limburgers

Steeds meer jonge mensen hebben sinds de uitbraak van het coronavirus een caravan aangeschaft. In Limburg steeg het aantal jonge caravanbezitters tot en met 35 jaar in het vorige kwartaal met zo'n 5 procent.

Moord Meerlo caravan 't Karrewiel (24 januari 2019)
Veertien jaar cel voor 'caravanmoord'

Oud-militair Patrick de B. is door de rechtbank veroordeeld tot veertien jaar cel voor de moord op Ramon Linders. De zaak staat ook bekend als de 'caravanmoord'.

Moord Meerlo
Justitie wil 14 jaar cel voor oud-militair na 'caravanmoord'

Het doden van Ramon Linders (43) moet resulteren in een celstraf van veertien jaar, als het aan justitie ligt. Oud-militair Patrick de B. (39) claimt dat hij uit zelfverdediging handelde toen hij Ramon wurgde en daarna diens caravan in brand stak.

Caravanbrand Heijen (27 jun 2020)
Gewonde bij caravanbrand in Heijen

Bij een brand op een camping in Heijen is zaterdagochtend een bewoner gewond geraakt. Het slachtoffer liep brandwonden op.

Caravan A73 snelweg Venlo (4 mei 2020)
Caravan komt los op snelweg: geen gewonden

Op de A73 bij Venlo is maandagnamiddag een caravan door nog onbekende oorzaak van een trekhaak losgeraakt.

Drugsafval Margraten (2 jan 2020)
Zoektocht naar caravan na uitbranden bestelbus

De politie speurt naar een caravan die samen met een busje gestolen is in Wijlre.

Verdachte gearresteerd voor dodelijke caravanbrand

De politie heeft maandagmorgen een 38-jarige man uit het Brabantse Maashees aangehouden, vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij een dodelijke caravanbrand in Meerlo.

Caravanbrand slaat over naar schuur met duikcilinders

Een caravan heeft zondagochtend vlam gevat in Gennep. De brand sloeg over naar een auto en een schuur waarin duikcilinders zijn opgeslagen.

Niet caravan, maar schuurtje gaat in rook op

Bij Oirlo is donderdagavond een schuurtje door nog onbekende oorzaak in brand gevlogen.

Wielen stille getuigen van felle caravanbrand

Op een akker in Hunsel is dinsdagmiddag een caravan en snoeiafval in vlammen opgegaan.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten