Overslaan en naar de inhoud gaan

Carapaz grijpt de macht in Ronde van Polen, Poels 41ste

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2020 - 19:41

Richard Carapaz uit Ecuador heeft de derde etappe in de Ronde van Polen met een late aanval op zijn naam geschreven. Wout Poels werd 41ste.

Op het oplopende stuk richting de streep bleef Carapaz, die vlak daarvoor was gedemarreerd, de jagende meute achter zich voor.

Klassementsleider
In de 203 kilometer lange etappe van Wadowice naar Bielsko-Biala werd Diego Ulissi tweede achter Carapaz, die nu ook aan de leiding gaat in het algemeen klassement. Hij neemt de leiderstrui over van Mads Pedersen. Ulissi is de nieuwe nummer twee in de rangschikking.

Poels
Poels kwam 8 seconden na de ritwinnaar over de streep. In het algemeen klassement keldert de renner uit Blitterswijck van de zesde naar de 37e plaats.

Vrijdag wordt in de vierde etappe van de vijfdaagse koers opnieuw geklommen. De wielrenners leggen dan dik 152 kilometer tussen Bukovina Resort en Bukowina Tatrzanska af.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen