Balie ziekenhuis

Landelijke ziekenhuisstaking op 20 november

De vakbonden FNV Zorg & Welzijn, FBZ, NU91 en CNV Zorg & Welzijn organiseren een landelijke ziekenhuisstaking op 20 november.

Politiebonden zetten wedstrijd Fortuna op losse schroeven

Het duel tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht, aanstaande zaterdag, gaat mogelijk niet door. De politiebonden willen geen politie inzetten tijdens de wedstrijd.

Bemiddelaars ingezet in langslepend conflict streekvervoer

Er lijkt enige vooruitgang geboekt in het al maanden slepende cao-conflict in het streekvervoer.

Werkgevers openbaar vervoer verbijsterd over houding FNV

De Vereniging Werkgevers Openbaar Vervoer (VWOV) is verbijsterd over de houding van de FNV tijdens de onderhandelingen over de nieuwe cao.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!