Océ Venlo

Oud-medewerker: 'Vrede met verdwijnen naam Océ'

“Het doet wel pijn. Maar het kon niet anders.” Dat stelt voormalig Océ-medewerker Ge de Buf.

Océ Venlo
College Venlo: ‘verdwijnen naam Océ begrijpelijk’

Het college van burgemeester en wethouders van Venlo noemt de naamsverandering van Océ naar Canon Production Printing ‘een logische keuze’.

Océ Venlo
Canon schrapt merknaam Venlose printerfabrikant Océ

De merknaam van de Venlose printerfabrikant Océ is geschrapt. Het bedrijf gaat vanaf 1 januari 2020 Canon Production Printing heten.

Geduld Canon met Océ is op

Canon werkt aan een grote reorganisatie bij Océ. De Venlose printerontwikkelaar en bouwer kon jarenlang onafhankelijk van het hoofdkantoor in Tokio opereren.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV