Océ Venlo

Oud-medewerker: 'Vrede met verdwijnen naam Océ'

“Het doet wel pijn. Maar het kon niet anders.” Dat stelt voormalig Océ-medewerker Ge de Buf.

Océ Venlo
College Venlo: ‘verdwijnen naam Océ begrijpelijk’

Het college van burgemeester en wethouders van Venlo noemt de naamsverandering van Océ naar Canon Production Printing ‘een logische keuze’.

Océ Venlo
Canon schrapt merknaam Venlose printerfabrikant Océ

De merknaam van de Venlose printerfabrikant Océ is geschrapt. Het bedrijf gaat vanaf 1 januari 2020 Canon Production Printing heten.

Geduld Canon met Océ is op

Canon werkt aan een grote reorganisatie bij Océ. De Venlose printerontwikkelaar en bouwer kon jarenlang onafhankelijk van het hoofdkantoor in Tokio opereren.

oce venlo
‘Océ-Canon zeer slechte werkgever’

Canon-Océ in gedraagt zich als een zeer slechte werkgever die meer waarde hecht aan geld dan aan de medewerkers.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!