McDonald's-spotje met violist Guido Dieteren valt in prijzen

Het relamespotje van McDonald's waarin de Limburgse violist Guido Dieteren een hoofdrol speelt, is bij het reclamefestival in Cannes in de prijzen gevallen.

Nieuwe film Hadewych Minis lyrisch ontvangen in Cannes

De Duitse speelfilm Toni Erdmann is door de critici lyrisch ontvangen tijdens het filmfestival in Cannes.

CineSud-producties op filmfestival Cannes

De CineSud Talent films All There Is (Jeroen Mourmans) en Wind Spiele (Alina Frieske) zijn geselecteerd voor de Short Film Corner op het filmfestival van Cannes (11-22 mei).

Limburgse filmmaker met korte film naar Cannes

De korte film 'Mischa' van regisseur Remy Kooi uit Maastricht is geselecteerd voor de Short Film Corner tijdens het internationale filmfestival van Cannes.

Maastrichtse film op festival van Cannes

De debuutfilm I <3 U 4VR van de Maastrichtse regisseur Mark Stevens wordt vertoond op het filmfestival van Cannes.

'Het kogelgat van Château St. Gerlach' naar Cannes

De docufilm 'Het kogelgat van Château St. Gerlach' gaat naar een internationale filmmarkt in Cannes.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!