Heerlen meldt zich aan voor experiment met hennep

De gemeente Heerlen gaat zich aanmelden bij het ministerie van Justitie en Veiligheid voor het experiment 'gesloten coffeeshopketen'.

'Studenten die blowen, zijn slechter in wiskunde’

Studenten die betere resultaten willen halen voor wiskunde, kunnen maar beter stoppen met blowen. Dat concluderen economen op basis van een studie in Maastricht.

Celstraf en fikse boete voor bezit 2,3 kilo cannabis

Een 29-jarige man uit Roosteren is woensdag in de rechtbank van Tongeren veroordeeld tot een gevangenisstraf.

Nieuwe methode helpt jongeren minder cannabis te gebruiken

GGZ-instelling Mondriaan heeft een succesvolle methode ontwikkeld om jonge cannabisgebruikers minder te laten gebruiken.

Maastricht blijft buitenlanders weren uit coffeeshop

De gemeente Maastricht blijft buitenlanders weren uit de coffeeshops.

Fietstocht als statement voor cannabis als medicijn

Zo’n tachtig fietsers van de stichting 'Medical Cannabis Biketour' zijn donderdagochtend in Valkenburg vertrokken voor hun jaarlijks terugkerende fietstocht.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!