Verstappen rekent op sterker Ferrari in Canada

Max Verstappen denkt dat het lastig gaat worden om zondag het podium te halen in de Grote Prijs van Canada.

Tommy Kuijpers wordt ijshockeyprof in Canada

Tommy Kuijpers uit Geleen speelt komend seizoen als ijshockeyprof in Canada.

Canadees contract voor ijshockeyer Tommy Kuijpers

Heerlenaar Tommy Kuijpers heeft in Canada een contract in de wacht gesleept bij een club in de Junior A.

Jochem Högerle zesde op WK met kanopoloërs

Het Nederlands kanopoloteam, met Jochem Högerle in de gelederen, is bij het wereldkampioenschap op de zesde plaats geëindigd.

Te weinig animo voor handelsmissie naar Canada

Onder Noord-Limburgse land- en tuinbouwbedrijven is te weinig animo voor de handelsmissie 'agrofood' naar de regio Chilliwack in Canada.

Handelsreis naar Canada in gevaar door 'nee' Gennep

De gemeente Gennep dreigt roet in het eten te gooien voor een handelsmissie die uit de regio Venlo op bezoek zou gaan in Canada.

Zoektocht naar lichaam tweede poolreiziger gestaakt

Er wordt niet meer gezocht naar het lichaam van de tweede Nederlandse poolreiziger die in het hoge noorden van Canada om het leven is gekomen.

Lichaam een van de twee vermiste poolreizigers gevonden

Een bergingsteam heeft in het noorden van Canada een van de twee vermiste Nederlandse poolreizigers gevonden. Om wie het gaat is nog niet bekend.

Goede hoop op vondst lichamen vermiste poolreizigers

Reddingswerkers vervolgen in het noorden van Canada de zoektocht naar de lichamen van twee vermiste poolreizigers, onder wie Kerkradenaar Marc Cornelissen.

Hond vermiste poolonderzoekers van ijs gered

De hond van de twee vermiste Nederlandse poolonderzoekers is door de Canadese politie gered. De husky zat nog altijd trouw bij de spullen van Philip de Roo en Kerkradenaar Marc Cornelissen te wachten.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!