Team Sunweb opent campus in Sittard

Wielerploeg Sunweb heeft in Sittard zijn nieuwe topsportcentrum geopend onder de naam Keep Challenging Center.

PvdA: opleidingscampus voor energietransitie noodzakelijk

Er moet een campus komen om mensen op te leiden die de energietransitie gaan uitvoeren.

'Puist van Kerkrade' haalt SBS6: 'Wij zijn ook boos'

Voormalig wethouder Jo Bok zit in zijn maag met het hoofdpijndossier rondom het Campus-complex in Kerkrade. In zijn jaren in het gemeentebestuur wist hij niet voor een goed einde te zorgen.

Knoop doorgehakt: nieuw leven voor bekritiseerde Campus

Het Campus-complex in Kerkrade staat voor een grondige opknapbeurt, nadat het gemeentebestuur heeft besloten het bekritiseerde gebouw te laten herstellen.

Honderden jongeren naar open dag Brightlands en Chemelot

Brightlands en Chemelot openen vrijdag hun deuren voor studenten en jongeren die op zoek zijn naar een baan.

Campus-gate nadert climax: slopen of herstellen

Er lijkt na jaren leegstand duidelijkheid te komen rondom het Campusgebouw in Kerkrade, nu de gemeente zich buigt over een herstelplan.

Campus voor mensen met posttraumatische stressstoornis

Weert krijgt een campus voor een nieuwe behandeling van posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook gaat er wetenschappelijk onderzoek naar de stoornis plaatsvinden.

Laboratorium voor landbouw op voormalig Floriadeterrein

Op de Greenport Campus in Venlo komt er een groot onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium op het gebied van tuinbouw.

Slimme campus in Heerlen geopend

De Brightlands Smart Services Campus in Heerlen is maandag officieel geopend.

Brightlands Heerlen: dé slimme plek van Limburg

De Brightlands Smart Services Campus in Heerlen moet dé plek worden in Limburg en Nederland voor het bedenken van slimme innovaties, bijvoorbeeld in de zorg of in de logistiek.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!