Overslaan en naar de inhoud gaan

Campingverslag Bospop: 'A-ha stond erbij als een dode pier'

Geplaatst opzondag 15 juli 2018 - 19:57

Heb je net een heerlijke lange avond op Bospop gehad, word je niet op je allerbest in een tentje op de camping wakker en dan toch met je knappe koppie voor de camera.

Exact, onze verslaggever ging zondagmorgen even poolshoogte nemen op het campingterrein van Bospop. "Sorry het ging gisteravond zo goed, dat ik nu niet meer zo goed kan functioneren", aldus een campinggast.

Helder
De net wakker geworden festivallers kijken terug op een geweldige avond, al heeft niet iedereen alles even helder voor ogen. "Ik heb een hele hoop meegekregen, maar een hele hoop ook weer niet", vertelt een man voor de camera.

Broek gepoept?
Over de optredens is iedereen goed te spreken, al gaan er wat smaakvolle geruchten over de zanger van A-ha. "Men dacht dat hij misschien wel in zijn broek had gepoept."

Bekijk het hele campingverslag hieronder.

Video: 1Limburg
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen