Overslaan en naar de inhoud gaan

Campingverslag Bospop: 'A-ha stond erbij als een dode pier'

Geplaatst opzondag 15 juli 2018 - 19:57

Heb je net een heerlijke lange avond op Bospop gehad, word je niet op je allerbest in een tentje op de camping wakker en dan toch met je knappe koppie voor de camera.

Exact, onze verslaggever ging zondagmorgen even poolshoogte nemen op het campingterrein van Bospop. "Sorry het ging gisteravond zo goed, dat ik nu niet meer zo goed kan functioneren", aldus een campinggast.

Helder
De net wakker geworden festivallers kijken terug op een geweldige avond, al heeft niet iedereen alles even helder voor ogen. "Ik heb een hele hoop meegekregen, maar een hele hoop ook weer niet", vertelt een man voor de camera.

Broek gepoept?
Over de optredens is iedereen goed te spreken, al gaan er wat smaakvolle geruchten over de zanger van A-ha. "Men dacht dat hij misschien wel in zijn broek had gepoept."

Bekijk het hele campingverslag hieronder.

Video: 1Limburg
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen