Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Campingbaas Brommelen mag ambtenaar niet belasteren

Geplaatst opdinsdag 18 september 2018 - 13:56

De eigenaar van camping De Boskant in Brommelen is de fout ingegaan door een ambtenaar van de gemeente Meerssen te beschuldigen van corruptie.

De campingeigenaar had een speciale website gemaakt om de ambtenaar te belasteren.

Rectificatie
Van de rechtbank moet hij nu een rectificatie plaatsen en alle foto's en persoonlijke informatie over de betrokken ambtenaar en collega's verwijderen. Verder moet hij internetzoekmachine Google vragen om de publicatie en verwijzingen daarnaar te verwijderen. Doet hij dat niet, dan hangt hem een dwangsom van 500 euro per dag boven het hoofd, met een maximum van 75.000 euro.

Conflict
De eigenaar van De Boskant heeft een langslepend conflict met de gemeente Meerssen. Hij maakte de website aan uit boosheid en frustratie.

Rectificatie van de eigenaar van camping De Boskant in Geulle over smaad tegen ambtenaar Meerssen.

Gemeente verantwoordelijk
Volgens de gemeente wil de rechtbank met de uitspraak benadrukken dat een ambtenaar slechts een vertegenwoordiger is van de gemeente en dat die gemeente verantwoordelijk is voor besluiten.

Inmiddels heeft de eigenaar van camping de Boskant een rectificatie geplaatst op de bewuste website.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen