Overslaan en naar de inhoud gaan

Campingbaas Brommelen mag ambtenaar niet belasteren

Geplaatst opdinsdag 18 september 2018 - 13:56

De eigenaar van camping De Boskant in Brommelen is de fout ingegaan door een ambtenaar van de gemeente Meerssen te beschuldigen van corruptie.

De campingeigenaar had een speciale website gemaakt om de ambtenaar te belasteren.

Rectificatie
Van de rechtbank moet hij nu een rectificatie plaatsen en alle foto's en persoonlijke informatie over de betrokken ambtenaar en collega's verwijderen. Verder moet hij internetzoekmachine Google vragen om de publicatie en verwijzingen daarnaar te verwijderen. Doet hij dat niet, dan hangt hem een dwangsom van 500 euro per dag boven het hoofd, met een maximum van 75.000 euro.

Conflict
De eigenaar van De Boskant heeft een langslepend conflict met de gemeente Meerssen. Hij maakte de website aan uit boosheid en frustratie.

Rectificatie van de eigenaar van camping De Boskant in Geulle over smaad tegen ambtenaar Meerssen.

Gemeente verantwoordelijk
Volgens de gemeente wil de rechtbank met de uitspraak benadrukken dat een ambtenaar slechts een vertegenwoordiger is van de gemeente en dat die gemeente verantwoordelijk is voor besluiten.

Inmiddels heeft de eigenaar van camping de Boskant een rectificatie geplaatst op de bewuste website.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen