Brand in receptie camping Marisheem Pey-Echt (20 sep 2020)

Mogelijk asbest vrijgekomen bij brand op camping Echt

Bij een brand in het receptiegebouw van camping Marisheem in Echt is mogelijk asbest vrijgekomen.

camping stockfoto (9 sep 2020)
'Zuid-Limburgse campings zitten nog goed vol'

De campings in Zuid-Limburg zitten in de eerste helft van september nog goed vol.

Glijbanen Elfenmeer Herkenbosch
Video: Iemand interesse in gratis zwembadglijbanen?

Sloopbedrijf Bloem heeft de afgelopen weken de voormalige camping Elfenmeer gestript. Alleen de glijbanen staan nog overeind. Het bedrijf wil mensen nu de kans geven deze glijbanen gratis op te halen.

Drenkeling Schatberg Sevenum 1 aug 2020
Drenkeling Sevenum nog niet boven water

Brandweermensen hebben in een waterplas bij een camping in Sevenum zaterdagavond tevergeefs gezocht naar een drenkeling.

camping
'Limburgse hoek' op Roermondse camping

Heel veel Nederlanders vieren dit jaar vakantie in eigen land. Limburgers gaan naar de kust, Randstedelingen komen naar Limburg.

Camping kamperen
Toeristen weten Limburg weer te vinden

De coronacrisis lijkt vooralsnog geen invloed te hebben op de bezettingsgraad van campings en vakantieparken in de zomerperiode.

Caravanbrand Heijen (27 jun 2020)
Gewonde bij caravanbrand in Heijen

Bij een brand op een camping in Heijen is zaterdagochtend een bewoner gewond geraakt. Het slachtoffer liep brandwonden op.

Camping
Reserveringen stromen binnen bij Limburgse campings

De campings in Limburg krijgen veel reserveringen voor de komende zomermaanden. Vooral nu reizen naar het buitenland niet risicoloos is en het sanitair op de campings weer open is, stromen de aanmeldingen binnen. Ook bij hotels wordt het drukker in de reserveringssystemen.

camping gebouw douche toilet (9 juni 2020)
Campings kunnen douchegebouwen van het slot halen

Goed nieuws voor kampeerders en campingeigenaren: toiletten en douches mogen vanaf 15 juni weer open.

stock donker brandweer brandweerwagen brandweerauto
Brand op camping in Afferden

Bij een camping in Afferden is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken,

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten