Camping Boskant Brommelen Meerssen toeristenbelasting (17 okt 2019)

Meerssen int eindelijk belasting van conflictcamping

De gemeente Meerssen heeft terecht beslag gelegd op twee auto's en een motor van de eigenaren van camping De Boskant in Brommelen.

Oktoberfeest Sittard
Nog nooit zo druk op Oktoberfeest: uitbreidingsplannen

Op de zaterdag, zondag en maandag was het nog nooit zo druk op het Oktoberfeest in Sittard. Ook de camping barstte dit jaar uit zijn voegen.

Camping San Lanaco Lanaken
Stroom nog niet afgesloten, campingbewoners nog niet weg

De Nederlandse en Belgische bewoners van camping San Lanaco in Lanaken zijn nog niet vertrokken. De elektriciteit is nog niet afgesloten, ook al had de eigenaar dat aangekondigd.

Bewoners camping Lanaken moeten vertrekken (7 okt 2019)
Campingbewoners verplicht te vertrekken

Honderden campingbewoners en recreanten die verblijven op camping San Lanaco in Lanaken, net over de grens bij Maastricht, moeten maandagmiddag om 17:00 uur hun verblijfplaats verlaten. De stroom, het water en het gas worden dan afgesloten.

Hotels Hotel Hotelovernachting
Aantal toeristische overnachtingen Limburg toegenomen

Het aantal toeristische overnachtingen in de provincie is in het tweede kwartaal van dit jaar toegenomen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Eikenprocessierups
Eikenprocessierups plaagt Limburgse natuurcampings

Natuurcampings in Limburg krijgen deze zomer de ene na de andere afzegging, vanwege alle overlast die wordt veroorzaakt door de eikenprocessierups.

Alerte campinggasten voorkomen potentiële gasexplosie

Goed optreden van campinggasten heeft op natuurcamping Wega in Weert een potentiële gasexplosie voorkomen.

Camperplaats krijgt toilet tegen wildpoepoverlast

De eigenaar van de camperplaats aan de Maastrichtse Bosscherweg heeft buurtbewoners laten weten dat er vier wc's komen om wildpoepen van camperplaatsgasten tegen te gaan.

Ingang festivalcamping Pinkpop-drama gesloten

Op de plek waar vorig jaar het Pinkpopdrama plaatsvond, komt dit jaar geen toegang meer tot het kampeerterrein van festivalcamping B.

Verdachte gearresteerd voor dodelijke caravanbrand

De politie heeft maandagmorgen een 38-jarige man uit het Brabantse Maashees aangehouden, vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij een dodelijke caravanbrand in Meerlo.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!