Overslaan en naar de inhoud gaan

Camperplaats in Valkenburg

Geplaatst opdonderdag 9 oktober 2014 - 16:22

In de kern van Valkenburg komt ruimte voor één permanente camperplaats. Dat staat in de nieuwe nota kampeerbeleid die het gemeentebestuur aan de raad voorlegt.

Valkenburg constateert dat er een toenemende vraag is voor ruimte om te overnachten in een camper. Waar die camperplaats moet komen, is nog niet duidelijk.

Wielerwedstrijden
Als de raad akkoord gaat, wil het gemeentebestuur geïnteresseerde marktpartijen vragen een plan uit te werken. Daarnaast wordt bij de grote wielerwedstrijden in de buurt van de finish een tijdelijke plek voor campers ingericht.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Actievoerders bouwen camping voor stadhuis in Valkenburg
Kampeerders tevreden over camperplaatsen in Gennep
Leudal wil camperplaats Ittervoort aan banden leggen
Gratis camperkamperen in Gennep voorbij
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen