Camperplaats krijgt toilet tegen wildpoepoverlast

De eigenaar van de camperplaats aan de Maastrichtse Bosscherweg heeft buurtbewoners laten weten dat er vier wc's komen om wildpoepen van camperplaatsgasten tegen te gaan.

Brandstichting: vlammenzee verwoest camper in Heijen

Een flinke brand heeft een camper in Heijen volledig in de as gelegd.

Camper volledig verwoest door brand

Een camper is zaterdag in Heerlen volledig uitgebrand. Ook een auto die in de buurt van de camper stond kwam in brand te staan.

Hond moederziel alleen achtergelaten in camper

De politie moest donderdagmiddag in Weert in actie komen voor een hond die moederziel alleen was achtergelaten in een camper.

Camper in Sittard brandt volledig uit

Eigenaren van een pas 2 jaar oude camper in Sittard zullen voorlopig niet meer met de kampeerwagen op vakantie gaan. De kampeerwagen werd woensdagavond in de as gelegd.

Ongeluk camper personenauto A73
Aanrijding tussen auto en camper op A73

Op de A73 zijn vrijdagmiddag een auto en een camper op elkaar gebotst.

Gratis camperkamperen in Gennep voorbij

Er komt een einde aan de gratis plekken voor campers in de gemeente Gennep.

Alleenstaanden kamperen in Wanroij

Alleenstaanden met een camper hoeven niet in hun uppie op de camping te staan. Ze kunnen dit weekend samen kamperen in het Brabantse Wanroij.

Ravage na ongeluk met camper op A2

Vanwege een gecompliceerd ongeluk is de A2 in noordelijke richting tussen Urmond en Born woensdagochtend afgesloten.

Leudal wil camperplaats Ittervoort aan banden leggen

De gemeente Leudal heeft aangekondigd een dwangsomprocedure te beginnen tegen Camperplaats Ittervoort, omdat daar regelmatig meer dan vijf campers staan.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!