Overslaan en naar de inhoud gaan

Campagnes Statenverkiezingen opgeschort na schietpartij

Geplaatst opmaandag 18 maart 2019 - 12:55

Naar aanleiding van de schietpartij in Utrecht schorten politieke partijen in Limburg de campagne-activiteiten voor de Provinciale Statenverkiezingen op.

Het incident in Utrecht heeft volgens de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) alle kenmerken van een terroristische aanslag. Het dreigingsniveau in de provincie Utrecht is opgeschaald tot het allerhoogste niveau. Dat is nog nooit eerder gebeurd.

Protestactie gaat door
Het pensioenprotest op het Malieveld is tegen het middaguur afgebroken wegens het schietincident in Utrecht, zo vertelde ACP-voorzitter Gerrit van de Kamp. In Heerlen is ook een protestactie gaande, maar deze gaat op dit moment op gematigde toon door.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen