Overslaan en naar de inhoud gaan

Campagne om student bewuster te maken van maatregelen

Geplaatst opwoensdag 21 oktober 2020 - 9:01

Studentenverenigingen uit Maastricht starten woensdagmiddag een campagne om studenten nog bewuster te maken van de coronamaatregelen.

Dit laat Luuk Vogelaar van studentenvereniging Tragos aan L1 Radio weten. "We gaan posters verspreiden door heel Maastricht. Daar staan studenten uit de stad op, samen met een quote waarom zij zich aan de coronamaatregelen houden", vertelt Vogelaar.

Persoonlijk
"Hierbij hebben wij vooral geprobeerd om de campagne zo persoonlijk mogelijk te maken, zodat het écht aankomt onder de Maastrichtse studenten." Het gaat om de campagne 'Daar doe ik het voor', dat volgens de studentenverenigingen landelijk georganiseerd wordt door de Landelijke Kamer van Verenigingen (LKvV) en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW).

"Samen met de plaatselijke verenigingen van Maastricht zijn wij (MSV Tragos, SV Circumflex en SV Koko) aan de slag gegaan om deze campagne op te pakken in Maastricht", vertelt Vogelaar.

De posters komen te hangen op drukke plaatsen in de stad, op de universiteitsgebouwen, bij de verenigingen en bij de verenigingshuizen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen