Drugs parfum xtc opsporing Peel en Maas (7 okt 2019)

Peel en Maas laat inwoners xtc snuiven

Peel en Maas gaat met een parfum de boer op om inwoners de geur van xtc te laten herkennen.

De scholen zijn weer begonnen

De zomervakantie van basisschoolkinderen in Limburg, Zeeland, vrijwel heel Noord-Brabant en het zuiden van Gelderland is afgelopen.

Wijken Maastricht over songfestival: 'Albanië, dat past wel'

Maastricht wil alle wijken bij het Songfestival betrekken, maar hoe zien die wijken dat zelf?

Prut in de put: jaarlijks 1100 ton afval in riool

Er belandt jaarlijks heel veel afval in het riool via toiletten en afvoerputten op straat.

Peperdure Rembrandt te winnen bij Outlet Roermond

Een ets met een waarde van 30.000 à 40.000 euro is te winnen bij het Outlet Center in Roermond.

Campagne: 'Iets harder rijden al grote gevolgen'

Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL) waarschuwt automobilisten dat net iets harder rijden dan is toegestaan al grote gevolgen kan hebben.

Timmermans-acteur verbaasd over ophef

De acteur die Frans Timmermans parodieert in de nieuwste campagnespot van de SP, Jos Jonkers uit Ulestraten, is verbaasd over de ophef die door het filmpje is ontstaan.

Actie Gele Hesjes bij campagnebezoek Mark Rutte

Premier Mark Rutte werd zaterdag bij zijn campagnebezoek aan Limburg in Roermond opgewacht door zo'n vijftien Gele Hesjes-actievoerders.

Ambulancemedewerker: filmende omstanders dagelijkse kost

Ambulance-chauffeur Bauke Bakker uit Partij komt dagelijks filmende omstanders tegen bij incidenten en hoopt dat een nieuwe campagne van het Rode Kruis effect heeft.

Roerdalen de mist in met ophangen campagneposters

Om geruzie tussen de verschillende campagnevoerende partijen te voorkomen, had de gemeente Roerdalen zich voorgenomen om zelf de verkiezingsposters op te hangen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!