Overslaan en naar de inhoud gaan

Camiel Eurlings: 'wel handtastelijk, geen mishandeling'

Geplaatst opvrijdag 15 juli 2016 - 8:01

Camiel Eurlings geeft toe handtastelijk te zijn geweest na een woordenwisseling met zijn toenmalige vriendin Tessa Rolink, maar ontkent haar te hebben mishandeld.

Dat staat volgens De Telegraaf in het onderzoeksdossier over de vermeende mishandeling door de oud-KLM-topman.

Ruzie
Volgens de krant kregen Eurlings en zijn vriendin de bewuste avond ruzie tijdens een feestje. Lopend op weg naar het huis van de ouders van Eurlings in Valkenburg zou dat geëscaleerd zijn. De voormalig kroonprins van het CDA zou vervolgens Rolink hebben geslagen, waarbij het slachtoffer op de grond viel. Later werd ze nogmaals tegen de grond gewerkt.

Gewond
Rolink liep bij de mishandeling een gescheurd oor, oogletsel en een gebroken elleboog op. Eenmaal binnen wist ze naar eigen zeggen een volgende aanval te voorkomen door een kamer in te vluchten en deur op slot te doen.

Aangifte
Uiteindelijk deed Rolink aangifte tegen Eurlings. Die ontkent haar te hebben mishandeld. In de verhoren zou hij wel toegegeven hebben handtastelijk te zijn geweest. Eurlings deed donderdag ook aangifte tegen zijn ex-vriendin. Hij beschuldigt haar van een poging tot chantage en van smaad.

Lees ook: Camiel Eurlings doet aangifte tegen ex-vriendin.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ex-vriendin weigert gesprek met Camiel Eurlings
Onderzoek mishandelingszaak Eurlings nog niet klaar
Eurlings over mishandeling: 'Zo zit ik niet in elkaar'
Camiel Eurlings doet aangifte tegen ex-vriendin
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen