Overslaan en naar de inhoud gaan

Camiel Eurlings alweer weg bij creditcardbedrijf

Geplaatst opvrijdag 3 maart 2017 - 10:53

De 43-jarige Camiel Eurlings heeft na twee jaar zijn bestuursfunctie bij creditcardbedrijf American Express neergelegd.

Hoewel het nog nergens wereldkundig is gemaakt, blijkt de oud-politicus sinds 1 januari niet meer bij het bedrijf te werken. Dat meldt Quote.

Nieuwe afweging
De voormalige minister en KLM-topman trad begin 2015 in dienst bij American Express Global Business Travel, de reistak van het creditcardbedrijf. De Valkenburgse 'golden boy' heeft 'na een nieuwe afweging uit eigen beweging besloten zijn functie niet nogmaals verlengen', zo zegt een woordvoerder tegen Quote.

Mishandeling
De carrièremove van Eurlings heeft niets te maken met de mishandeling van zijn voormalige vriendin Tessa Rolink, waarvan de Valkenburger nog steeds wordt verdacht. Het fotomodel zou daarbij oogletsel, een gebroken elleboog en gescheurde oorlellen hebben opgelopen. Binnenkort moet hij zich voor het Openbaar Ministerie verantwoorden.

Mocht hij schuldig worden bevonden, heeft dat mogelijk gevolgen voor zijn functie bij het IOC. Een strafblad is hier uit den boze.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ex-vriendin weigert gesprek met Camiel Eurlings
Eurlings wil 'constructief en welwillend' in de weer met ex
OM vervolgt Camiel Eurlings voor huiselijk geweld
Eurlings over mishandeling: 'Zo zit ik niet in elkaar'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen