Brand Poolse winkel Panningen (21 juni 2021)

Cameratoezicht bij Poolse supermarkt opnieuw verlengd

Het preventief cameratoezicht op het Pastoor Huijbenplein in Panningen is met twee weken verlengd.

hangjongeren, probleemjongeren, overlast, jongeren (stock)
Samenscholingsverbod en cameratoezicht Treebeek beëindigd

Het samenscholingsverbod en het cameratoezicht in de Brunssumse wijk Treebeek is na een rustige maand maandag weer opgeheven.

Cameratoezicht camera's Poolse supermarkt winkel Pastoor Huijbenplein Panningen (5 aug 2021)
Camera's blijven langer hangen bij Poolse supermarkt

De camera's op het Pastoor Huijbenplein in Panningen blijven daar langer hangen. Het preventief cameratoezicht kwam er na brandstichting bij de Poolse supermarkt op het plein.

hangjongeren, probleemjongeren, overlast, jongeren (stock)
Brunssum zet cameratoezicht in tegen jongerenoverlast

De gemeente Brunssum zet cameratoezicht in om de overlast door jongeren op de Markt in Treebeek tegen te gaan. In de wijk geldt vanaf vrijdag een samenscholingsverbod.

Brand Poolse winkel Panningen (21 juni 2021)
Cameratoezicht bij bedreigde Poolse winkel in Panningen

De gemeente Peel en Maas plaatst camera's op het plein bij de Poolse supermarkt waar de afgelopen weken tot twee maal toe werd geprobeerd brand te stichten.

stock bewakingscamera camera
Beveiligingscamera's in Sittard-Geleen blijven langer hangen

De gemeente Sittard-Geleen heeft besloten de beveiligingscamera's in delen van de twee stadsdelen langer te laten hangen.

stock drugs cocaïne heroïne harddrugs drugsdealer
Bejaarde harddrugsdealer op heterdaad betrapt

Een 70-jarige drugsdealer is woensdag op heterdaad betrapt bij de verkoop van heroïne op de parkeerplaats van een supermarkt aan de rand van het centrum van Heerlen.

Pand blijft onder toezicht na drietal schietpartijen

Een bedrijfspand in Roermond, dat in maart drie verschillende keren werd beschoten, blijft voorlopig onder toezicht staan. Er hangen al bijna twee maanden camera's en die blijven in ieder geval tot eind juni hangen.

Milieuzone Maastricht weer een stapje dichterbij

Als het aan het college van burgemeester en wethouders ligt, komt er een milieuzone die oude dieselauto's uit de binnenstad van Maastricht moeten weren. Dit willen ze gaan doen door middel van camerahandhaving met kentekenherkenning.

Fietsendieven op heterdaad betrapt door cameratoezicht

De politie heeft twee fietsendieven in Maastricht op heterdaad kunnen betrappen door cameratoezicht.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten