Overslaan en naar de inhoud gaan

Camerabeelden: laatste minuten voor vermissing Flynn

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 19:33

De Brabantse politie heeft maandagavond beelden naar buiten gebracht van de vermiste Flynn Posthumus. De 24-jarige Heerlenaar verdween 1 januari spoorloos in Helmond.

Op de camerabeelden van opsporingsprogramma Bureau Brabant is te zien hoe de Heerlenaar vertrekt bij Appie's Bar in Helmond, de plek waar hij voor het laatst gezien is.

Camerabeelden
Hij was daar op stap met een vriend, maar verliet de horecazaak alleen rond 4:30 uur. Sindsdien is er niks meer van hem vernomen. Op andere beelden is te zien hoe hij wankelend op zijn benen richting Kasteel Traverse wandelt. Tenslotte werden nog camerabeelden getoond waarvan niet met zekerheid kan worden gezegd of het om de Heerlenaar gaat. Desalniettemin hoopt de politie dat iemand duidelijkheid kan geven over het lot van Flynn.

Video: Omroep Brabant

Zoektocht
De politie is al bijna twee weken op zoek naar de Heerlenaar. Vrienden en familie hebben al diverse zoekacties georganiseerd. Zo hebben ze laatst ook een speurhond ingezet.

Lees ook: Zoektocht Flynn gaat na aanwijzing speurhond door in water

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen