Overslaan en naar de inhoud gaan

Camerabeelden: laatste minuten voor vermissing Flynn

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 19:33

De Brabantse politie heeft maandagavond beelden naar buiten gebracht van de vermiste Flynn Posthumus. De 24-jarige Heerlenaar verdween 1 januari spoorloos in Helmond.

Op de camerabeelden van opsporingsprogramma Bureau Brabant is te zien hoe de Heerlenaar vertrekt bij Appie's Bar in Helmond, de plek waar hij voor het laatst gezien is.

Camerabeelden
Hij was daar op stap met een vriend, maar verliet de horecazaak alleen rond 4:30 uur. Sindsdien is er niks meer van hem vernomen. Op andere beelden is te zien hoe hij wankelend op zijn benen richting Kasteel Traverse wandelt. Tenslotte werden nog camerabeelden getoond waarvan niet met zekerheid kan worden gezegd of het om de Heerlenaar gaat. Desalniettemin hoopt de politie dat iemand duidelijkheid kan geven over het lot van Flynn.

Video: Omroep Brabant

Zoektocht
De politie is al bijna twee weken op zoek naar de Heerlenaar. Vrienden en familie hebben al diverse zoekacties georganiseerd. Zo hebben ze laatst ook een speurhond ingezet.

Lees ook: Zoektocht Flynn gaat na aanwijzing speurhond door in water

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen