Overslaan en naar de inhoud gaan

Camerabeelden: laatste minuten voor vermissing Flynn

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 19:33

De Brabantse politie heeft maandagavond beelden naar buiten gebracht van de vermiste Flynn Posthumus. De 24-jarige Heerlenaar verdween 1 januari spoorloos in Helmond.

Op de camerabeelden van opsporingsprogramma Bureau Brabant is te zien hoe de Heerlenaar vertrekt bij Appie's Bar in Helmond, de plek waar hij voor het laatst gezien is.

Camerabeelden
Hij was daar op stap met een vriend, maar verliet de horecazaak alleen rond 4:30 uur. Sindsdien is er niks meer van hem vernomen. Op andere beelden is te zien hoe hij wankelend op zijn benen richting Kasteel Traverse wandelt. Tenslotte werden nog camerabeelden getoond waarvan niet met zekerheid kan worden gezegd of het om de Heerlenaar gaat. Desalniettemin hoopt de politie dat iemand duidelijkheid kan geven over het lot van Flynn.

Video: Omroep Brabant

Zoektocht
De politie is al bijna twee weken op zoek naar de Heerlenaar. Vrienden en familie hebben al diverse zoekacties georganiseerd. Zo hebben ze laatst ook een speurhond ingezet.

Lees ook: Zoektocht Flynn gaat na aanwijzing speurhond door in water

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen