Brandstichting Venlo (22 nov 2019)

Brandstichter op camera: ondernemer looft tipgeld uit

Ondernemer Bas Bosch uit Venlo is voor de derde keer getroffen door brandstichting. Bosch die een dakkapellenbedrijf runt, looft 15.000 euro tipgeld uit.

Blog: Media zijn geen verlengstuk van de politie

De politie dreigde donderdag met het openbaar maken van een foto van een inbreker. Het gebeurt de laatste tijd vaker dat de politie media inschakelt om verdachten op te sporen. Moeten we daar wel aan meewerken?

Politie geeft vandalen kans zich te melden

De politie geeft een paar vandalen twee weken de kans om zich te melden. Zij hebben eind mei vernielingen aangericht aan de brede maatschappelijke voorziening (BMV) in Hoensbroek.

Mondriaan hoeft beelden steekincident niet af te staan

Mondriaan hoeft geen beelden van het steekincident, waar een patiënt twee medewerkers en een medepatiënt verwondde, af te staan aan justitie.

'Doodsbange' Robert in hoger beroep voor fatale schietpartij

Het dossier rondom de fatale schietpartij in Geleen, die Radjan Kalicharan op 22 april 2018 het leven kostte, kan nog niet dicht. Zeker één van de twee veroordeelde mannen gaat in hoger beroep.

Acht jaar cel na dodelijke schietpartij oud-militair

De Geleense oud-militair Doy S. (36) is dinsdag veroordeeld tot acht jaar celstraf. Hij schoot op 22 april 2018 zijn buurman Radjan Kalicharan (34) dood.

Justitie wil jaren celstraf na fatale burenruzie Geleen

Als het aan justitie ligt, verdwijnt Doy S. (36) voor veertien jaar achter de tralies voor het doodschieten van zijn 34-jarige buurman Radjan Kalicharan. Hij werd op 22 april 2018 om het leven gebracht.

Paleisbeveiliger en oorlogsveteraan werd moordverdachte

Moordverdachte Doy S. (36) blijkt een voormalige beveiliger van paleis Soestdijk. Daarnaast zat hij namens het Nederlandse leger in Afghanistan. Hij wordt verdacht van de moord op Radjan Kalicharan in Geleen.

Was de dood van Radjan moord of zelfverdediging?

De rechter buigt zich dinsdag over een klassiek vraagstuk: moord of zelfverdediging? In dit geval gaat het om de dood van Radjan Kalicharan (34), die vorig jaar in Geleen werd doodgeschoten door zijn buurman Doy S. (36).

Video: Man doodgeschoten tijdens gesprek met alarmcentrale

De 34-jarige Radjan Kalicharan werd op 22 april 2018 doodgeschoten voor zijn woning in Geleen. Uit beelden blijkt dat hij de alarmcentrale nog aan de lijn had, toen hoofdverdachte Doy S. (36) hem om het leven bracht.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV