Overslaan en naar de inhoud gaan

Cambuur ontbindt contract Maastrichtenaar Smeets

Geplaatst opwoensdag 31 januari 2018 - 20:43

De op een zijspoor geraakte Bryan Smeets is niet langer speler van SC Cambuur.

De Friezen hebben woensdag het contract van de Maastrichtenaar met onmiddellijke ingang ontbonden, om zo salarisruimte vrij te maken voor de komst van een nieuwe speler.

Ajax
De 25-jarige middenvelder speelde pas sinds de afgelopen zomer bij Cambuur, dat hem destijds overnam van De Graafschap. Bij die club verwierf hij in 2016 landelijke bekendheid toen hij met een treffer in de laatste speelronde hoogstpersoonlijk Ajax de landstitel door de neus boorde. Tussen 2009 en 2015 speelde Smeets in zijn geboortestad bij MVV.

Clubloos
In Leeuwarden bleek Smeets minder succesvol, aangezien hij dit seizoen slechts tien keer in het basiselftal van het kwakkelende Cambuur stond. Doordat Smeets nu clubloos is, kan hij ook na het sluiten van de transferperiode nog tekenen bij een nieuwe werkgever. Contractspelers kunnen tot woensdagavond 00:00 uur verkassen naar een andere club.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen