MVV - Cambuur Leeuwarden (11 okt 2019)

MVV pakt punt tegen Cambuur Leeuwarden

MVV heeft zich vrijdagavond tekort gedaan tegen Cambuur Leeuwarden. De Maastrichtenaren hadden de betere kansen, maar kwamen niet tot scoren.

Maastrichtenaar gestrikt als nieuwe rechtsback PEC Zwolle

PEC Zwolle begint het nieuwe seizoen met Sai van Wermeskerken (25) als rechtsback. De Maastrichtenaar komt transfervrij over van Cambuur Leeuwarden.

Mitchel Paulissen stapt transfervrij over naar Cambuur

Mitchel Paulissen gaat Roda JC na zes jaar verlaten. De zelfopgeleide middenvelder stapt over naar Cambuur Leeuwarden.

Tiental MVV gaat met nederlaag de winterstop in

MVV heeft de eerste seizoenshelft van de Keuken Kampioen Divisie zondagmiddag met een nederlaag afgesloten.

Vleugelflitsers schieten Fortuna Sittard naar kwartfinale

Dankzij doelpunten van vleugelspelers Lisandro Semedo en Lazaros Lamprou heeft Fortuna Sittard zich verzekerd van een plaats in de kwartfinale van de KNVB Beker. In eigen huis werd Cambuur Leeuwarden geklopt: 2-1.

Roda-trainer Molenaar prijst collectief: 'Content met zege'

Roda-trainer Robert Molenaar is blij met de zege die Kerkradenaren vrijdagavond tegen Cambuur Leeuwarden hebben geboekt.

Hattrick Semedo redt Fortuna na desastreuze openingsfase

Fortuna Sittard heeft nog steeds zicht op rechtstreekse promotie naar de Eredivisie. SC Cambuur werd vrijdagavond, na een curieuze openingsfase, met 3-2 aan de kant geschoven.

MVV lijdt puntverlies tegen Cambuur: 1-1

MVV Maastricht is in de eigen Geusselt op een 1-1 gelijkspel blijven steken tegen SC Cambuur.

MVV-trainer Ron Elsen: 'Het is nog te vaak billenknijpen'

MVV-trainer Ron Elsen wil dat zijn ploeg beter op balbezit gaat spelen, de wedstrijd snelle gaat killen en zo ook sneller afstand neemt van de tegenstander.

MVV'er N'Koyi: onderschatting is een voordeel

De underdog, zo wordt er momenteel tegen MVV aangekeken als het gaat om de play-off wedstrijden tegen voetbalclub SC Cambuur.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!