Cambuur Leeuwarden - Roda JC (21 feb 2020)

Roda JC kansloos onderuit tegen koploper Cambuur

Roda JC heeft vrijdagavond niet kunnen stunten tegen koploper Cambuur Leeuwarden.

MVV - Cambuur Leeuwarden (11 okt 2019)
MVV pakt punt tegen Cambuur Leeuwarden

MVV heeft zich vrijdagavond tekort gedaan tegen Cambuur Leeuwarden. De Maastrichtenaren hadden de betere kansen, maar kwamen niet tot scoren.

Maastrichtenaar gestrikt als nieuwe rechtsback PEC Zwolle

PEC Zwolle begint het nieuwe seizoen met Sai van Wermeskerken (25) als rechtsback. De Maastrichtenaar komt transfervrij over van Cambuur Leeuwarden.

Mitchel Paulissen stapt transfervrij over naar Cambuur

Mitchel Paulissen gaat Roda JC na zes jaar verlaten. De zelfopgeleide middenvelder stapt over naar Cambuur Leeuwarden.

Tiental MVV gaat met nederlaag de winterstop in

MVV heeft de eerste seizoenshelft van de Keuken Kampioen Divisie zondagmiddag met een nederlaag afgesloten.

Vleugelflitsers schieten Fortuna Sittard naar kwartfinale

Dankzij doelpunten van vleugelspelers Lisandro Semedo en Lazaros Lamprou heeft Fortuna Sittard zich verzekerd van een plaats in de kwartfinale van de KNVB Beker. In eigen huis werd Cambuur Leeuwarden geklopt: 2-1.

Roda-trainer Molenaar prijst collectief: 'Content met zege'

Roda-trainer Robert Molenaar is blij met de zege die Kerkradenaren vrijdagavond tegen Cambuur Leeuwarden hebben geboekt.

Hattrick Semedo redt Fortuna na desastreuze openingsfase

Fortuna Sittard heeft nog steeds zicht op rechtstreekse promotie naar de Eredivisie. SC Cambuur werd vrijdagavond, na een curieuze openingsfase, met 3-2 aan de kant geschoven.

MVV lijdt puntverlies tegen Cambuur: 1-1

MVV Maastricht is in de eigen Geusselt op een 1-1 gelijkspel blijven steken tegen SC Cambuur.

MVV-trainer Ron Elsen: 'Het is nog te vaak billenknijpen'

MVV-trainer Ron Elsen wil dat zijn ploeg beter op balbezit gaat spelen, de wedstrijd snelle gaat killen en zo ook sneller afstand neemt van de tegenstander.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten