Jean-Paul de Jong

Roda JC wil misstap tegen Cambuur rechtzetten

Roda JC wil de nare smaak die het heeft overgehouden aan het onnodige verlies tegen Cambuur (1-2) goed maken tegen hekkensluiter Dordrecht.

Roda - NAC 25 okt 2019
Roda JC wil sterke serie doortrekken

Roda JC wil de sterke serie van de afgelopen weken- zes wedstrijden ongeslagen een vervolg geven in het thuisduel tegen Cambuur Leeuwarden.

Roda doet gouden zaken in armetierig duel tegen Cambuur

Roda JC heeft zaterdag in Friesland gouden zaken gedaan. De Kerkradenaren versloegen hekkensluiter Cambuur (0-1) en sloegen een gat van zes punten naar de rode streep.

Roda in eigen huis niet langs Cambuur

Roda JC heeft zaterdagavond in eigen huis genoegen moeten nemen met een gelijkspel tegen Cambuur.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV