Caloh Wagoh (18 dec 2019)

Nieuwe ronde zittingen in liquidatieproces Caloh Wagoh

In de extra beveiligde rechtszaal op Schiphol vinden woensdag en donderdag voorbereidende zittingen plaats in het liquidatieproces rond motorclub Caloh Wagoh.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
Verdachten liquidatieproces Caloh Wagoh blijven in cel

Alle verdachten in het grote liquidatieproces rond motorclub Caloh Wagoh blijven in de cel.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
'Moordmakelaars' Caloh Wagoh voor de rechter

De zaak tegen kopstukken van motorclub Caloh Wagoh gaat donderdag verder met een inleidende zitting in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol.

DjagaDjaga / Jason L.
'Moordcommando wilde rapper omleggen voor 100.000 euro'

Net als de Roermondse Samir H., ontsnapte rapper Jason L. volgens justitie aan een liquidatie door motorclub Caloh Wagoh. Op het hoofd van Jason, die rapt onder de naam DjagaDjaga, stond een prijs van 100.000 euro.

ANP-370674972
Caloh Wagoh-dossier: motorclub of moordmakelaars?

Eén van de grootste rechtszaken van Nederland landde plots in Limburg. Roermondenaar Samir H. bleek een doelwit te zijn van motorclub Caloh Wagoh, die zich volgens justitie liet gebruiken voor moordaanslagen. Hoe zit het precies met deze zaak?

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
'Caloh Wagoh plande liquidatie in Roermond'

Roermondenaar Samir H. is aan de dood ontsnapt. Motorclub Caloh Wagoh plande volgens justitie een aanslag op zijn leven, maar die liquidatiepoging viel in het water.

Omstreden motorclub Caloh Wagoh strijkt neer in Limburg

Motorclub Caloh Wagoh heeft in Limburg een afdeling geopend. De club wordt door politie en justitie elders in het land in verband gebracht met liquidaties en een aanslag.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV