Straatgympark Brunssum in gebruik genomen

Brunssum heeft sinds zaterdagmiddag een calisthenicspark, dat is een verzameling toestellen om straatgymnastiek op te doen.

Best of Calisthenics 2014 - TOP 10 Moves!
Calisthenicspark opent in Sittard

Een stangenpark voor beoefenaars van de uit Amerika overgewaaide sport calisthenics opent zaterdag in het Boss Park in Sittard.

Brunssum krijgt mogelijk park voor 'straatgym'

In hartje Brunssum komt binnenkort mogelijk een calisthenics park; een verzameling toestellen om 'straatgymnastiek' te beoefenen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV