Overslaan en naar de inhoud gaan

Café in Venlo genekt door coronacrisis

Geplaatst opmaandag 16 november 2020 - 6:29

Grand Café De Keulse Kar in Venlo sluit de deuren definitief. Het horecabedrijf voert de coronamaatregelen aan als reden voor de sluiting.

In een boodschap aan de volgers op Facebook schrijft het bedrijf: "Helaas zijn we de afgelopen maanden zo hard geraakt door de coronacrisis dat we de deuren van onze zaak helaas definitief moeten sluiten. Het is voor ons onmogelijk geworden om ons bedrijf weer te openen voor de gasten." De eigenaren zeggen de afgelopen zeven jaar alles te hebben gegeven voor hun zaak.

Gedwongen sluiting
Het is al de tweede keer dit jaar dat horecabedrijven gedwongen de deuren dicht moeten houden om verspreiding van corona tegen te gaan. Ondanks steunmaatregelen van de overheid zien veel horeca-ondernemers het somber in voor de toekomst.

Lees ook: Horeca rekent niet op een vrolijk kerstfeest

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen