Tweede plaats Tapperie De Gats Sittard, Sanne en Frank Braam nr 8 (19 nov 2019)

Kroegbazen topcafé Sittard: 'Compleet onverwacht'

De kroegbazen van het Sittardse café Tapperie de Gats, dat is uitgeroepen tot het op een na beste café van Nederland, zijn compleet verrast door de hoge notering.

Tapperie de Gats in Sittard
Sittard heeft het op een na beste café van Nederland

Het Sittardse café Tapperie de Gats is uitgeroepen tot het op een na beste café van Nederland. In de Café Top 100-verkiezing van Misset Horeca moest de Sittardse bierproeverij alleen het Rotterdamse café Sijf voor zich dulden.

Café Top 100: twee Limburgse kroegen in top 10

Café De Klep uit Venlo is een van de tien beste cafés van Nederland. De kroeg is namelijk terug te vinden op nummer vier in de Café Top 100 van Misset Horeca.

Top 10-notering voor Limburgs café in landelijke verkiezing

Café de Klep in Venlo is maandag bekroond tot het beste café van Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV